«Εμείς φταίμε που τους ψηφίσαμε, αυτό είναι Χούντα!»: Διπλή απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ σε κατοίκους της Λέσβου

Αντιπεριφερειάρχης Χίου: «Δεν ονειρευόμουν να φάω χημικά με ΝΔ»

Με τις μάχες να βρίσκονται σε εξέλιξη σε Χίο και Λέσβο μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ, τα οποία προσπαθούν να ανοίξουν δρόμο στις μπουλντόζες για την κατασκευή των κέντρων κράτησης των προσφύγων, τα ερασιτεχνικά βίντεο με τον κόσμο να εκφράζει… τι σκέφτεται για την πρωτοφανή κατάσταση κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε: Αστυνομική απόβαση σε Χίο και Λέσβο για να “λύσουν” το προσφυγικό! (βίντεο – φωτο)

«Νόμος και Τάξη» και στο προσφυγικό: Συνεχίζονται τα επεισόδια σε Λέσβο και Χίο – Πετροπόλεμος, μολότοφ και ρουκέτες (Βίντεο & φωτο)

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Στο Νησί, διπλή απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν οι κάτοικοι της Λέσβου που ήταν συγκεντρωμένοι στο Διαβολόρεμα, στην έτερη είσοδο προς την επιταγμένη έκταση της Καράβας.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν όχι μία, αλλά δύο φορές, να διασπάσουν το πλήθος που διαμαρτύρεται για την επίταξη και τη νέα κλειστή δομή που επιχειρεί να φτιάξει η Κυβέρνηση της ΝΔ στη Λέσβο.

Από την επίθεση των ΜΑΤ έπιασαν μάλιστα και μικρές εστίες φωτιάς μέσα στο δάσος.

Αντιπεριφερειάρχης Χίου: «Δεν ονειρευόμουν να φάω χημικά με ΝΔ»

εν «ονειρευόταν» να δεχθεί δακρυγόνα με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος.

Περιγράφοντας στον ΑΝΤ1 την απόβαση των ΜΑΤ και την βία που ακολούθησε, είπε ότι «πρώτη φορά δέχθηκα δακρυγόνα από κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας κι ομολογώ ότι ήταν κάτι που δεν το ονειρευόμουνα. Είχαμε δύο τραυματίες, ο παπά Κωνσταντίνου κι ο δήμαρχος (σσ Σταμάτης Κάρμαντζης)  είναι αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου κι ο δήμαρχος είναι σπίτι του».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί